MOİ Sahne’de bu hafta

İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne bu hafta tiyatro oyunları ve konserlerle dolu olacak Mall of İstanbul’da yer alan MOİ Sahne her hafta birbirinden keyifli tiyatro oyunlarına, konserlere ve sahne gösterilerine ev sahipliği yapıyor. Bu haftanın (4-10 Aralık) etkinlik takvimi ise şöyle:

6 Aralık Çarşamba günü, saat 20.30’da Hüsnü Arkan Konseri

Ezginin Günlüğü adlı grupla ismi duyulan, modern zamanların ozanı, birbirinden güzel şarkıların yaratıcısı, Türkiye’nin en özgün yorumcularından Hüsnü Arkan sevilen şarkılarıyla MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşuyor.

8 Aralık Cuma günü saat 20.30’da tiyatro oyunu

‘1000’de 1 Gece Diyalogları’

Birol Güven’in yazıp Galip Erdal’ın yönettiği komedi oyunu ‘1000’de 1 Gece Diyalogları’ MOİ Sahne’de sergilenecek. Oyun, modern anlayış ile geleneksel anlayışın zıtlıklarını kadın-erkek ilişkileri çerçevesinde komedi yoluyla işliyor. Oyunda; Hakan Meriçliler, Begüm Kütük, Hilmi Özçelik, Gamze Uçar, Engin Demircioğlu, Ece Mağat, Musa Öney, Burcu Görek ve Selin Altıntaş rol alıyor.

9 Aralık Cumartesi günü, saat 20.30’da tiyatro oyunu ‘Azizname’

Aziz Nesin’in öykü ve taşlamalarından, Yücel Erten tarafından sahneye uyarlanan ‘Azizname’, yaratıcısının efsane rejisiyle MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Her büyük eser, güncelliğini asırlarca sürdürür. Aziz Nesin ustanın kaleminden çıkan Azizname, yazıldığı günden bu yana güncelliğini hiç kaybetmemiş bir eser. Öyle ki sahnelendiği her dönemde seyircisine ulaşmayı başarmış. Salondan hiç eksilmeyen kahkahalar, oyunun her dönem bizden bir şeyler anlattığının en büyük kanıtı.

Oyuncular: Emre Altuğ, Bülent Çolak, Zühtü Erkan, Pınar Gülkapan, Hande Kaptan, Berk Sezenler, Burak Şentürk ve Fatip Topçuoğlu.

10 Aralık Pazar günü, saat 13.00’da çocuk oyunu ‘İbi Baldiyar’da Yeni Serüven’

2015 yılından bu yana TRT Çocuk kanalında yayınlanan ve tüm bölümleri büyük beğeniyle izlenilen çizgi dizi “İBİ” tiyatro gösterisiyle MOİ Sahne’de çocuklarla buluşuyor. Kahramanlarımız İbi ile Tosi ; her yeni günün, yeni masallarla doğduğu Baldiyar masal evreninde keşif yolculuğuna çıkarlar. Bugüne kadar adını hiç duymadığımız canlıların yaşadığı Baldiyar’da, şakacı ağaçlar arasından geçerek, saklı kıta haritasının devamını bulmak istemektedirler. İbi ve Tosi karşılarına çıkan sorunları çözerken matematik bilgilerini ve problem çözme yeteneklerini kullanır, farklı bakış açıları geliştirerek eğlenceli ve pratik çözümler üretirler. Heyecan ve eğlence dolu serüvenlerinde onları takip eden iki arkadaşları daha vardır. Hoppa ve Pumba, tıpkı İbi ve Tosi gibi Baldiyar’ı keşif yolculuğuna çıkmışlardır. Bu iki kafadar, her seferinde oyunbazlıkları nedeniyle düştükleri zor durumdan kurtulmayı başarırlar.

10 Aralık Pazar günü, saat 19.00’da tiyatro oyunu ‘Kadın Aklı, Erkek Aklı’

Usta oyuncuların ve ünlü isimlerin yer aldığı yetişkin komedi oyunu ‘Kadın Aklı, Erkek Aklı’ MOİ Sahne’de sanatseverlerle buluşuyor. Kadınlar ve erkekler aynı dili mi konuşuyor? “Eğlenirken, düşünmenize gerek yok, zaten bu hepimizin hikayesi; Aynı gezegende yaşamamıza rağmen neden bu kadar farklıyız? Bütün suç kromozomlarda mı? Kadın ve erkek konuşurken neden frekanslar farklı titreşiyor, iletişim sistemi çöküp aradığımız kişiye şu anda ulaşılamıyor cevabı alıyoruz? Kadın konuşuyor, erkek anlamıyor. Erkek konuşuyor, kadın anlamıyor. Yoksa biz aynı dili mi konuşmuyoruz?” Oyuncular: Saba Tümer, Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı, Savaş Özdural.

Etkinliklerin biletleri www.biletix.com’dan ve MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor. Tüm etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi www.moisahne.com adresinden alınabiliyor.

Ayrıntılı Bilgi

Mall of İstanbul, MOİ Sahne

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey

Başakşehir/İstanbul

İletişim: 0212 801 10 88/ 400 moisahne@mallofistanbul.com.tr

www.moisahne.com

Instagram: @moisahne

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.